Любов и домати със сирене

Любов и домати със сирене

По случай предстоящия любовен празник, който всички отричаме, но всеки тайно или явно си мечтае да има повод да празнува, събрах тук малко любовни размисли и спомени. И тъй като съм жена, ще пиша от женска гледна точка, но ще се надявам и мъжете да се открият някъде из редовете.Залезно над Източни РодопиВсъщност мисля си, не – убедена съм, че любовта не е нито целувка, нито прегръдка, нито любовен акт. Те са нейното физическо изражение. В действителност любовта е изкусителна смесица от аромати, звуци, вкусове, настроения, избухвания, гледки, слънца и луни, огряващи ви безразборно по всяко време на денонощието.

Слънчогледов залез
Любовта е влудяващ аромат на мъжка леко изпотена кожа и въздействащи ви по невероятен начин вибрации в мъжкия глас. Не ви ли се е случвало да ви се подкосяват краката само като му слушате гласа? И кой каквото ще да говори, но взаимното харесване на миризмите е сред най-важните неща в любовта. Независимо вечер след кръчма, току що събудили се рано сутрин или изморени след активен ден – ароматът е този, който привлича и събира двама души.

Любовта е въображение, тя е онези искри във въздуха, които не виждате, но усещате с всяка фибра на своето настроено на неговите честоти тяло. Честоти, които, когато през деня говорите на прозаична тема или обсъждате работни планове, ви карат изведнъж, някакси без да искате, да го погледнете в очите, да си задържите погледа, и да потънете в дълбините на тези очи. Точно след 3 секунди сте изключили напълно за същината на разговора, но със сигурност сте включени на тема „каква си хубава и нежничка – как да не те обича човек“.

Изгрев над града

Любовта е в малките неща, които той споделя с теб. „Понякога имам усещането, че си създадена за мен“ е по-силно от сто пъти „обичам те“. Или пътувайки и говорейки си за нещата от живота, той съвсем непринудено да ти каже „В теб открих всичко, което съм търсил у една жена“.

Любовта се крие също в сънените жестове, когато спите обърнати с гръб в леглото и в ранните часове на нощта се обърнеш с лице към него, а той те гушне и насън с ръце нежно започне да те милва по косата и целува по челото. Подсъзнателното единомислие също е плод на истинската любов и отново е свързана с еднаквите ви честоти. „Знаех си, че това ще кажеш“ или „Тъкмо мислех да ти го предложа“ ви сплотява още повече и ви дава увереността за спокойствие. За онова спокойствие, в което няма да бъдете неразбрани, а ще бъдете подкрепени още преди да сте го изказали. Не звучи ли прекрасно?

Едно от най-големите доказателства за истинската и неподправена любов, е „обичането“ на вашите недостатъци. „Обичам двата малки белега, които ти мразиш, а аз съм готов да изям“ ме изважда и от най-мрачните ми мисли и кара лицето ми да грее.

Язовир Ивайловград
Любовта е още в това да гледате в една посока, но да си позволявате да вървите към нея по различни пътища. Или с други думи – да зачитате личните свои интереси и страсти. Да имате своите мании, на които да се отдавате, но които не е задължително да споделяте с любимия, защото той си има негови такива. Да имате своите женски вечери и емоционални срещи с приятели, след които да тръпнете от нетърпение да се приберете и да се сгушите до рамото му.

Късно вечер, развеселени след няколко ментички със спрайт и вкусно похапнали родопски слънчеви домати с домашно овче сиренце:
„-Ето оттук (бедрата), през тук (ханша), до тук (извивката на кръста) си огън.“
-Защо?
-Палиш ме!“

И ако тръгвате нанякъде, а той те изпраща с думите „Вече ми липсваш“, значи сте открили вашата любов. Не я изпускайте!

Язовир Кърджали

Сподели, ако статията ти е харесала. Или напиши коментар какво ти е било полезно да прочетеш.

Абонирай се и ще получаваш всяка нова статия директно по имейл.

Loading

Михаела Кирчева

Tour Manager at @natureadventuresbg, Event Planner, Freelance Copywriter and Blogger

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookLinkedInYouTube

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *