За мен

За мен

Когато работата е удоволствие…

Казвам се Михаела Кирчева и съм родом от Източните Родопи. Да пътувам и пиша са любими мои занимания, които някак неусетно се превърнаха в работа.

С партньора ми Васил Флоров имаме малка фирма за приключения и семейна къща за гости на язовир Студен кладенец. Живеем на село, посрещаме гости и изпращаме приятели. Пътуваме по работа, пътуваме и за удоволствие и когато ми остане време, описвам приключенията ни в блога за Родопите или в травъл блога.


Друга моя страст са дигиталният маркетинг и работата с малкия бизнес в България. Възможностите на интернет за въздействие върху потребителя са многобройни и тях споделям в този сайт. В него ще откриете съвети за собственици на къщи за гости, устойчиво развитие, отговорен бизнес и други полезни неща за малкия бизнес в България.

А тук прочетете как бих могла да бъда полезна и на вас.


Родопски хроники е място за популяризиране на Родопите като дестинация за приключенски туризъм.

Място, в което се информирате за интересни факти и събития, случващи се в Родопите, запознавате се с вълнуващи истории и се срещате с ярки личности. Малко кътче в огромния интернет океан, което е запазено за магичната планина Родопи, съхранила вековни традиции и великолепно природно богатство.
Пожелавам ви приятно четене!

Село Сухово и язовир Кърджали

Сподели