Реклама

Реклама

Общи условия за реклама

Рекламирайте вашите услуги, продукти и дестинации в блога за Родопите и ще достигнете до таргетирана аудитория, която обича да чете и да пътува.

Всички потребители, рекламиращи в сайта http://rodopski-hroniki.com, дават съгласието си за публикуване на предоставената от тях информация.

Заплащането на месечната или годишна такса за реклама в http://rodopski-hroniki.com трябва да се извърши до 3 работни дни след активиране на рекламата. След изтичане на този срок и неполучено плащане рекламата се изтрива автоматично от сайта.

Всеки рекламодател в сайта http://rodopski-hroniki.com може да прекрати рекламата като писмено заяви желанието си в свободен текст на e-mail: info [at] rodopski-hroniki.com

Всяка оферта се визуализира в каре 125px X 125 px с лого и текст на рекламодателя и линк към посочен от него сайт.
Публикуваните реклами са видими на всяка една подстраница на http://rodopski-hroniki.com.

Рекламодателят трябва да предостави готовия банер с добро качество не по-късно от 2 /два/ дни преди началото на наемния период за преглед и пробно публикуване. Ако нямате изготвен рекламен банер ние ще Ви изработим такъв срещу допълнително уговорено възнаграждение.

Цени за реклама и публикуване на рекламно каре 125px X 125px
За един месец – 20 лв
За шест месеца – 90 лв
Годишен абонамент – 120 лв

Цените са крайни. За повече информация относно условията за реклама в http://rodopski-hroniki.com, начини на плащане, срокове и други, моля, свържете се с мен ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *